ليه الشركات متشدده اوى فى طلب شهادة خبرة بالرغم انهم بيختبروا المتقدم قبل قبوله فى الوظيفة؟

تم إضافة السؤال من قبل أحمد طه , teacher of english , Misr language school
تاريخ النشر: 2017/03/22
رئيسة بشير
من قبل رئيسة بشير , مندوبة مبيعات وعلاقات عامة , شركة الاتصالات الوطنية الفلسطينية

يتشددون فى دلك  حتى لا ياخد  وقت وجهد وتكليف ماديا وفكريا ومجهود كبير فى تدريب المتقدم الى الوظيفة فى المرحلة الاولى قبل استلام مكانة فى الوظيفة

Ahmed magdy Maklad
من قبل Ahmed magdy Maklad , Technical Office Engineer , Master group for real estate

من وجهة نظرى هو روتين وظيفى وزى ما تقول كده عبارة بيعتبروها الى حد ما ضامن وسابقة اعمال ليك زى سابقة اعمال الشركة والشهادة دى مش اى شركة بتديها لما بتطلبها اوقات بتبقى طلب تقيل اوى ورخم وبالاخص لو انت موظف كفء وجيد وشكرا