ما هي المقومات الاساسيه لكي اكون جيوفيزيائي ناجح مع العلم انني تدربت ع ايدي منظمه العمل الدوليه ولكني اسأل عن المقومات لهذه المهنه فقط؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Elhamahmy , مشروع بحثي للتخرج , شركه بترول خليج السويس جابكو
تاريخ النشر: 2013/10/07

طبعا يكون مفسر كويس ....وعلي دلرايه كبيره بتسجيلات الابار وتفسيرها وطدا غير السيزمك انتربريتاشن

Mohamed Elhamahmy
من قبل Mohamed Elhamahmy , مشروع بحثي للتخرج , شركه بترول خليج السويس جابكو

ارجو الاجابه ضروري