استفسار ياجماعه هي المهام الوظيفيه مهمه ان اذكرها في السي في مع العلم ان لو ذكرنا المهام الوظيفيه في كل وظيفه كده السي في هيبقي كتير اوي؟

تم إضافة السؤال من قبل hamada ali salama , retail store manager , Alothaim company
تاريخ النشر: 2017/03/03
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

افضل ان تذكر اهم محاور المهام الوظيفية فهي تعطي انبطاع وهي التي تسمى السيرة الذاتية اما ملخص السيرة الذاتية فهو عبارة عن الخبرات دون ذكر اي مهام عمل

hamada ali salama
من قبل hamada ali salama , retail store manager , Alothaim company

يعني افهم من كده يااستاذ احمد ان اذكر بعض المهام باختصار