سؤال فى الانترفيو اوصف نفسك فى جمله؟

تم إضافة السؤال من قبل حسام ناجى , testing and commissioning engineer II , SENDAN INTERNATIONAL COMPANY
تاريخ النشر: 2013/10/03
حسام ناجى
من قبل حسام ناجى , testing and commissioning engineer II , SENDAN INTERNATIONAL COMPANY

عبد لله خلقنى الله من اجل  عبادته واعمار الارض وهذا ياتى عن طريق العباده والعمل فالعمل عباده والعمل جزء لا يتجزء من حياتى فالانسان لا شئ بدون عمله

maha ahmed sayed elayat
من قبل maha ahmed sayed elayat , تدريب , شركه سيمنز

بحب عملى جدا وصبوره واستطيع العمل تحت اى ضغط

ahmed ali abd elhamed
من قبل ahmed ali abd elhamed , electrical engineer , sanita Industry

i love my field than every thing else

Ihab Alzoubi
من قبل Ihab Alzoubi , IT Manager , Tiger Group

A person who loves the challenges and die to win it.

ياسر محمد محمد محمد حسن الحبشى
من قبل ياسر محمد محمد محمد حسن الحبشى , موظف إداري , هيئة تيرديزوم السويسرية

الصبر والعمل تحت ضغط

amany mokhtar
من قبل amany mokhtar , Volunteer , Resala

عايشه فى الدنيا لسببين اولهم عباده ربنا وثانيهم اعمار الارض