ماهي المناهج المطلوبة في تعليم اللغات الأجنبية للعرب؟

تم إضافة السؤال من قبل مليكة بلعمير , استاذة تعليم ثانوي , وزارة التربية و تعليم الوطنية
تاريخ النشر: 2017/01/14
خالد عبد الرحيم محمد
من قبل خالد عبد الرحيم محمد , مدير موارد بشرية قانونى وعام , طوخ

اولا علشان يتعلمو لغات اجنبيه نوفرلهم المدرس المتميز في اللغات لان عليه جزء كبير في توصيل التلميذ انه يحب اللغه وطريقته واسلوبه في التحدث ثانيا الاستماع لازم يبقا بروفيشنال في اللغه الاجنبيه لان التلميذ جميع حواسه هتشتغل لاستقبال مخارج نطق المدرس واسلوبه في التعليم