جبت جهاز جديد HP AMd A10 المهم الجهاز تمام ونزلتله ويندوز 10 وزى الفل بس جيت انزله ويندوز 7 بتبدأ تمام وتيجى عند خطوه اظهار البارتيشنات ومفش بارتيشن؟

تم إضافة السؤال من قبل ahmed eldarawany
تاريخ النشر: 2016/11/11

ويندز 10 افضل ويندز لكن ويندوز 7 افضل للحسابات او للعمل

hamza bder
من قبل hamza bder , promoter , Two mons working for Al Masahat Company for advertising

ويندز 10 هوة افضل ويندز لاكن اذا كنت تستخدم الويندوز للحسابات او للعمل فويندوز 7 افضل