كيف أتعامل مع مندوب مبيعات في شركة ناشئة؟

تم إضافة السؤال من قبل adadi ABDERRAHMAN , قائد الفريق , STE SOTA COGENORD SARL
تاريخ النشر: 2016/10/17
yasser gaber
من قبل yasser gaber , صنايعى سنجر , مصنع ملابس

منتج جيد حسن مظهر المندوب لباقه السان

Tamer Mahrous
من قبل Tamer Mahrous , مدير معرض , مصنع اليكس اللبنانى

 تقديم عروض وتخفضيات على السلع حسن المعامله تقديم مميزات السلعه المعرضه

عبدالنبى محمود محمدالورداني
من قبل عبدالنبى محمود محمدالورداني , الاداره , محل للملابس الجاهزه

اقوم بتقدي المستمرتعاملم عروض مميزه لصاحب الشركه لجذب اتنباه العميل لشراء المنتج  وتواجد حسن المعامله مع العميل لشراء المنتج بكميات وافره        والتاعامل المستمر