تأخرت في التخرج من كلية التجارة لاسباب قهرية وتخرجت وعمري 30 عام هل هناك فرصة لاعمل في دول الخليج ؟ اضافة ان لدي بعض شهادات الخبرة ولكنها قبل التخرج.

تم إضافة السؤال من قبل ahmed ramadan
تاريخ النشر: 2016/10/06
WAEL GAMAL AMER AHMED
من قبل WAEL GAMAL AMER AHMED , رئيس حسابات , شركة اولات للتنمية المحدودة

نسال الله العظيم ان يرزقنا واياكم توكل على الله ولا تحزن

Anas Adel
من قبل Anas Adel , رئيس حسابات , Tanzania At Home

حاول ان تهتم بالدورات والشهادات لتعطيك قوة

والله المستعان

Waleed Abdul Kader
من قبل Waleed Abdul Kader , مدقق محاسبة رئيسي Senior Auditor، مدير موقع www.f2aw.com , يسري وشركاه لتدقيق الحسابات Youssry & Co Auditing

أنا أعرف ناس كثير ما كانوا فاهمين حاجة عن المحاسبة وهما عندهم نفس سنك وناس اخذوا المحاسبة واشتغلوا حاجة تانية

ناس كثير بدأوا متأخر أكثر منك وتميزوا وناس كثير لم يبدؤا خالص وناس شغاله من زمان ومش فاهمين حاجة

على فكره أنك عندك ميزه أنك لسه مخلص والمعلومات طازه ولو فضلت تنمي نفسك حتفرق معاك جداً

وعلى فكره في ناس سابو المحاسبة من زمان وحاليا بيحاولوا يفهموا فالمحاسبة لاهميتها

تحياتي واحتراماتي

Abdullah Aziz Eldain Morsi  Elgendy -        CMA  Candidate
من قبل Abdullah Aziz Eldain Morsi Elgendy - CMA Candidate , Regional Receivable Accountant , Amiantit Group of Companies

اخي  الفاضل عليك بالتوكل  على الله  تعالى و ثم اخي الكريم عليك التاكد من انك   عاى استعداد  للعمل في اي قسم من اقسام امحاسبة  وابدأ بمكان متواضع  يضف اليك خبرة يمكن استخدامها  مستقبلا لفرصة وظيفية افضل  لك يرجى الاعتبار بالشهادات المهنية مثل CMA,CIA  لان بها فرصة العمل تزيد

شكرا جزيلا لك

Ahmed Mostafa
من قبل Ahmed Mostafa , Manager, Forensics , KPMG ME

حاول ولن تخسر شئ فرزقك مكتوب فى أى مكان ستحصله