كيف تتم الموازنة بين نظام الحوافز والمكافآت وبين أساليب التعامل مع متلقي الخدمة ورضاه؟

تم إضافة السؤال من قبل ابراهيم محمد محمود شهاب الدين , محاسب , انتجريتد سوليوشن للأستثمارات العقاريه وادارة المشروعات
تاريخ النشر: 2013/09/26
Ahmed El-Sherif
من قبل Ahmed El-Sherif , General Manager , DURA Light

Rewarding systems and incentives always based on performance tracking and appraisals, achieved targets Vs preplanned objectives and budget.

It's designed to keep team members in ongoing competitions with best practicing, and if it was planned well, I believe it will lead to great performance development ended with achieved business objectives