التكيف بيشتغل تمام وفجاه الساعه 7 مساء يفصل واللمبة تعد ترعش ويظبط من نفسه 7 صباحا وباقى اليوم تمام؟

تم إضافة السؤال من قبل ahmed shanshan
تاريخ النشر: 2016/09/12
Mostafa Salem
من قبل Mostafa Salem , Project Engineer , Easa Saleh Al Gurg

شيك على التايمر من الريموت كونترول و لو شغال الغيه

Mohamed Fayez Mohamed Sabae
من قبل Mohamed Fayez Mohamed Sabae , Sales Director , ElectroMechanical Solutions

تاكد من المؤقت  في الجهاز التحكم

Amjad Alsaeed
من قبل Amjad Alsaeed , Operations Director , Al-Rashid A.Hak Saudi Company Ltd. (RHSC)

تأكد من مؤقت "النوم" في جهاز التحكم ،

إذا كان الجهاز يتوقف عن العمل يوميا في نفس الوقت، فالأمر غالبًا. متعلق بالتوقيت ، إن كان التوقيت غير منضبط فالأمر غالبا متعلق بعطل في الجهاز أو مصدر الطاقة.