كم هو راتب المهندس المدني بخبرة خمسة عشر سنة مطلوب منه العمل في احد الشركات الصينية في دبي ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mushreq Abdulmajeed , Senior Project Supervisor , Lagoon Spring Company
تاريخ النشر: 2016/09/07
Mohamed Ayaad  Ali
من قبل Mohamed Ayaad Ali , Site Engineer , Mit Ghamr Association

حسب الخبرة والشركة اللى رايحها تقدر تقول اقل حاجه 3000 ريال غير السكن والمواصلات وبتوصل الى 5 الاف ريال غير السكن والمواصلات بالنسبه لحديث التخرجبالنسبه للخبرة طبعا على حسب خبرته بتبدأأ من 6000 ريال وانت طالع الى مالا نهاية هههههههانا مهندس وفى السعودية بس مش هقولك باخد كام

hichem sbai
من قبل hichem sbai

اظن ان المبلغ يجب ان يتجاوز 7000 دولار

said el haou
من قبل said el haou

الراتب المناسب للمهندس ذي خبرة 5000 دولار