كيفية معرفة كفاءة طلمبة الهيدروليك بالرفعات على سبيل المتال؟

تم إضافة السؤال من قبل saeed ahmed , Heavy equipment maintenance section head , Tameer Steel
تاريخ النشر: 2016/08/22
Ahmed Esmail Hamza Mahfouz
من قبل Ahmed Esmail Hamza Mahfouz , Maintenance supervisor , Saudi Ready-mix Concrete Company (SRMCC)

يكون ضغطها مظبوط والتشيك فالف مظبوط لما تكون شغاله علي السلانسية وبتعمل حركة معينة لما تزود اكسراتير السرعة اللي بتتحرك بيها الحركة دي ماتزيدش

لان لو سرعة الحركة تغير معناها ان طلمبة الهيدروليك مش مظبوطة او ضعيفة او التشيك فالف مش مظبوط