لو سمحتم انا عايز حد يساعدني انا بكمل تعليمي وكنت عايز اعرف المجال الاحسن اقدم في نظم ومعلومات ولا كلية التجاره؟ ارجو الرد

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed adel Abd elwahid , مشرف مخازن , شركة محمد حمود الشايع
تاريخ النشر: 2016/08/11
ahmed zainalabdien
من قبل ahmed zainalabdien , مدير تنفيذي , الفرص التجارية

نظم المعلومات علشان بتفيدك كتير

نظم معلومات بس ياريت تختار اكاديمية كويسة زى دراسات متطورة على سبيل المثال اللى طلابها دايماً الاوائل على مستوى التعليم العالى فى البرمجه