ما هي أفضل كورسات التي من الممكن نظم ومعلومات؟

 طالب نظم ومعلومات وبأهل نفسي للسفر طبعا عاوز اعرف افضل الكورسات الي ممكن اخدها..

وهل ICDL كويس ولا مبقاش ليه لازمه وايه رأيكوا في المركز الثقافي الروسي؟

تم إضافة السؤال من قبل sayed Magdy , Sales Representative , Askanyak
تاريخ النشر: 2017/02/12
ahmed  samir Abdel BariYassin
من قبل ahmed samir Abdel BariYassin , مؤظف , امريكانا

ارى ان تطوير النفس هو استثمار بحد ذاته

mohamed hassan shehata
من قبل mohamed hassan shehata , Information Technology Account Manager (IT Account Manager) , Hala Group

first you should know what you would like to field in IT

Possible to choose, for example, if networks you need take courses in the CCNA and MCITP , or programming or development of sites

good God