برأيك ماهى افضل انواع الدهانات للأخشاب ؟

تم إضافة السؤال من قبل OSAMA MOHAMED NAZEIR MOHAMED SHARAF , Senior Project Manager , SIAC - Industrial Construction & Engineering Company
تاريخ النشر: 2016/08/02
Mohamed Ayaad  Ali
من قبل Mohamed Ayaad Ali , Site Engineer , Mit Ghamr Association

 دهانات الدوكو

هى دهانات تخص شغل غرف نوم الاطفال اللاكيه المميزه بالوانها الفاتحه لغرف نوم الاطفال وتسمى بدهانات اللاكيه وايضا غرف نوم على حسب طلب العميل