كيف يتم تشفير الصور ؟

تم إضافة السؤال من قبل sattar aljibury , مهندس تقني , شركة الرواق الشرقي للمقاولات
تاريخ النشر: 2016/07/30
Waleed Abdul Kader
من قبل Waleed Abdul Kader , مدقق محاسبة رئيسي Senior Auditor، مدير موقع www.f2aw.com , يسري وشركاه لتدقيق الحسابات Youssry & Co Auditing

يعني إذا صور مهمة يمكن أن تخفيها بطريقتين بسيطتين وبدون شفرات

الطريقة الأولي أن تغير أمتداد الصوره نفسها فيمكن ان تجعلها امتداد ورد ولو انك دارس كمبيوتر حتفهم يعني تغير الامتداد ازاي

الطريقة الثانية هو أن تجمع بعض الصور بضغط عبر برنامج 7 للضغط بيحث الصور تكون مضغوطه تحت صوره واحده بامتداد الصوره ولا احد يستطيع فتحها لانها لن يجد غير صوره واحدة بس حجمها كبير ويفك الضغط بنفس البرنامج الي اسمه 7

غير كده الطرق الاخرى العادية كعمل كلمه سر لفولدر او ضغط winzip او winrar وعمل كلمه سر للضغط ... بس انا دائما افضل الطرق الاخرى المحترفه التي تكون متواجدة امام الجميع ولا احد يعلم ان هناك شيء مخفي ... لان الطرق العادية بتكون معرفه وبعض البرامج ممكن تشترى وتفتح البرامج التقليدية

تحياتي واحتراماتي

لو الصور ده في حاجة كده أو كده أنا غير مسؤول انا بتكلم عن الصور بشكل عام هههه

sattar aljibury
من قبل sattar aljibury , مهندس تقني , شركة الرواق الشرقي للمقاولات

عن طريق عدة شفرات للصور مثل شفرة قيصر وغيرها من الطرق الامنية