ما الذي يريده العميل الغاضب؟ وهل من السهل تحقيق مطالبه؟

تم إضافة السؤال من قبل Lana Oudeh , PR Coordinator , Al Ghanem
تاريخ النشر: 2016/07/12
حفصة المستظرف
من قبل حفصة المستظرف , سكرتيرة , مكتب محاماة : المحامية :خذيجة فاروق

شكرا للدعوة

أول يجب معرفة سبب غضبه هل يتعلق الأمر

- إحساسه بالإحتيال من قبل الموظف

- خدمة ليست في المستوى ( سيئة )

- خدمة بطيئة مقارنة مع المستوى العادي لتقديم الخدمة

- عدم احترام أسبقيته على باقي العملاء من قبل الموظف

بعد معرفة السبب  ذلك يجب معالجة الموقف بالإعتذار وابتسامة لائقة  تدعو العميل للتجاوب مرة أخرى ثم إخباره بأن الخطأ أو أن السبب ليس متعمد وأن الموظف موجود فقط لتلبية رغباته والعمل على رضاه وأنه سيحصل على الخدمة المرغوبة قبل انصرافه

ammar Jakhlab
من قبل ammar Jakhlab , IT Technical Support Engineer , eva company

العمليل الغاضب يظن انك تريد الاحتيال عليه و كل ما يريده هو ابتسامة في وجه الالعميل و اقناعه بانك موجود لخدمته بابتسامة جميلة

Ahmed Al azab
من قبل Ahmed Al azab , Head Of Service Operations power and HVAC , Altaaqa alternative solution

الحصول علي خدمة كاملة في الوقت المناسب كذلك الحصول عي خدمة باسعار مناسبة الاحترام والاهتمام

احمد حامد محمد قنديل حامد محمد قنديل
من قبل احمد حامد محمد قنديل حامد محمد قنديل , مشغل برامج , الشركه المتحده للصيادله

يريد العميل تقديم افضل الخدمات بابسط الطرق وبطريقه سريعه حتى لايحث بالملل

من السهل تحقيق مطالبه عن طريق فهم وجهه نظره وتصحيح خطا سوء الفهم وازاله العراقيل التى توضع امامه اثناء تقديمه لطلبه وتنفيذه فى اسرع وقت

diaa mahmoud
من قبل diaa mahmoud , محاسب , Link Stream

  • العميل الغاضب مش محتاج غير انك تسمع كويس جدا جدا لان حل المشكلة في كلامه مش اجتهاد منك لان لاي سبب من الاسباب انك ممكن تتوتر و تفاعل مع عصبيته فمش هتعرف توصل لحل.
  • بعد كده العميل علي ثقة ان اي كلمه هتقولها هي لمصلحة الشركة مش مصلحته و انك بتقول اي كلام و لازم تثبت العكس "حضرتك يا فندم انا موجود علشان اساعد حضرتك لو حضرتك ليك حق انا هجيبه لحضرتك" من غير كلام كبير في حدود المرونه.
  • العميل لازم يقتنع انك واثق في نفسك جدا من غير اي توتر و الا هتكون المشكلة اكبر العميل احساسه بانه بيتعامل مع موظف كلامه غير متناسق مع لغة جسده او تعبيرات وشه هيخليه يطلب طلبات اكتر من المفروض يطلبه و هتساعده لانك وضحتله انك هتجبله حقه

Murtada Alabdulbaqi
من قبل Murtada Alabdulbaqi , مدير فرع الاحساء ومسؤول خدمة العملاء , Esad manpower service

اتفق مع اجابة الامسة حفصه فهي رائعه وكافية في محتواها