لو عاوزه اعمل دبلومة نظم ومعلومات بعد الاخرج ازاي؟

تم إضافة السؤال من قبل Naglaa Mohanmed
تاريخ النشر: 2016/06/04

توجد في مكان الدراسة مثلا معهد النظم والمعلومات والدراسات النوعية وباخد الشهادة المؤقتة والاصلية وأقدم علي الدبلومة بعد ذلك

Mohammad Haikl
من قبل Mohammad Haikl , web developer , fleelancer

يوجد معهد الدراسات والبحوث الإحصائية فى جامعة القاهرة يعطى دبلومة فى علوم حاسب ونظم ومعلومات فى جامعة القاهرة ولكن يشترط خريج جامعة معتمدة او ما يعادلها من المعاهد تفضلى القراءة اكثر عن النظام اضغط على الرابط

yasser talaat
من قبل yasser talaat , مدير عمليات , الشركه المصريه لنقل وتوصيل الغاز

اهم شىء انك تكونمى حاصله على بكالوريوس

تاخدى الشهاده الاصل وتطلعى على الجامعه وتقدمى عادى جدا

وربنا يوفقك