كيف تحل مشكلة الموت المفاجئ في السامسونج؟

التكنولوجيا سلاح ذو حدين وتكمن درجة خطورته في مدى غفلة مست

تم إضافة السؤال من قبل abdelkader el massoudi
تاريخ النشر: 2016/05/13
mahmoud ali
من قبل mahmoud ali , مهندس/مهندسه مكتب فنى , الدوليه للغزل والنسيج

خطوات تكون البدايه سوفت وير وتتم عمليه تفليش للجهاز وان لم يتم الحل ناخذ باسبب التلف فى البورده بتغير القطعه التالفه ونستخدم الافوميتر لمعرفه العنصر التالف والمسارات المفقوده اويكون العطل التالف ظاهر امامنا او ان القطعه تسخن

عبدالرحمان موسيدان
من قبل عبدالرحمان موسيدان , تقني , elorabi system

إعادة تهيأت الهاتف و حذف كل ما به فقد يكون فيه فيروسات

محمدعبذالله abadat
من قبل محمدعبذالله abadat , عامل , نقط ساخن

ان حل الموت المفاجئ لاجهزة السامسونج يكون باحياء البوت وذالك عن الطريق احد البوكسات مثل riff box

eslam ragb
من قبل eslam ragb , مهندس صيانة كومبيوتر وموبايل , محل لصيانة الهواتف والكومبيوتر

الديد بوت  دة لحل مشكلة بتحتاج تعمل للجهاز بوت من على البوردة ف  بعض الاجهزة والبعض الاخر بواسطة ال يو اس بى كابل  قبل م تنزل الفلاش الخاص بجهازك  هتنزل ملف الديد بوت الخاص بالاصدار ونوع الجهاز الى بتمتلكة وبعد م  تكرك بية الجهز  تبدا تنزل بفلاشة جهازك ...وشكرا