What kind of people play an important role in HR & Admin dept. Experienced or Professional Educated?

تم إضافة السؤال من قبل Rahmat Ullah Khan , Administrative Asst , Trojan Holding
تاريخ النشر: 2016/05/06
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

full agree with mr. omar                            .

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks for invitation,

Not only in HR & Admin , but in all joints of organization people should be first educated then have experience.

e.g. HR & Admin , should have certificate of HR, Business Administration, Management, Administrative Sciences.

According to experience they should have minimum one year or more working in relative field .

Reagrds

Omar

مها شرف
من قبل مها شرف , معلمة لغة عربية , وزارة التربية السورية

I leave the answer to experts, thanks for the invitation. ...

I believe everything is important, Experience add values to education.