Professional education in Finance?

Professional education in Finance considered as a top notch degree is? a. ACCA b. CMA c. CFA d. CPA e. Other_

تم إضافة السؤال من قبل Anayatullah Tahir , Finance Manager , Etqan Projects
تاريخ النشر: 2014/03/25
Tanveer Qureshi
من قبل Tanveer Qureshi , Qureshi Associates , Qureshi Associates

At present, Chartered Financial Analyst (CFA) is the best choice.

Nasir Wangde
من قبل Nasir Wangde , Senior Financial Advisor , AlPrime Capital for Financial & Economic Advisory

CFA

CIMA

CPA