Why concrete is playing important role in construction elements?

تم إضافة السؤال من قبل Amir Sajid , Construction Manager , First choice company
تاريخ النشر: 2015/10/09
Teodoro Daza
من قبل Teodoro Daza , Site Manager , Japan Turkey Metro Joint Venture/ Yapi Merkezi

To prevent harmful elements in affecting reinforcements that produces rust and providing a solid structure to support heavy loads once combined with steel rebars.