Is ISO 9001:2008 PLAY IMPORTANT ROLE IN CONSTRUCTION INSDUTRY DO COMPANY FOLLOW IT?

تم إضافة السؤال من قبل mohammed nayeem mohd karim , MEP PROJECT NEGINEER , METALIC
تاريخ النشر: 2014/05/07
Syed ASIFI
من قبل Syed ASIFI , H.O.D. QA/QC Dept: , Obayashi Qatar LLC.

Yes, ISO does plays the most important role, unfortunately most construction companies tend to ignore it.