في واقعنا الحالي هل الإلمام بالتقنية من جميع النواحي اصبح ضروري لكي يطور الانسان من نفسه؟

تم إضافة السؤال من قبل alaa algethi , فني حاسب الي , قوات الدفاع الجوي الملكي السعودي
تاريخ النشر: 2016/04/23

اكيد طبعا

العالم كله النهارده ماشى بالتكنولوجيا والتقنيات الحديثه

لدرجه ان الروبوتات ف اماكن كتير حلت محل الانسان

reham moustafa gamal abdallah
من قبل reham moustafa gamal abdallah , Technical Systems engineer and CEO Assistant , Gaim company

اكيد ضرورى  لان التكنولوجيا بمختلف انواعها غزت الحياه اليومية