هل قلة الخبرة تكون سبب اساسي في انشاء ازمة او المساهمة في ازمة ادارية داخلية ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Raeef Safour , Warehouse And Logistics Manager , Aljaber Contracting
تاريخ النشر: 2016/04/06
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

احيانا نعم تتمثل في عدم الاحترافية في التعامل الاداري

Kareem Essam
من قبل Kareem Essam , محاسب اول , شركة الانجاز للتجارة والمقاولات

اكيد قلة الخبرة كمان تكلفك بعض اصحاب الاعمال يدوروا ع اللى يتقاضى راتب قليل وميبصش للخبرة ويجى يلاقى نفسه بيصرف اكتر م كان هيدى لواحد خبرة راتب وده فى حد ذاته ازمة لو موظفينك كده يبقى هتصفى :)