ماهي المعالجة المحاسبية اذا كانت القيمة الدفترية للاصل ٣٠٠ ريال مجمع اهلاكه ٣٥٠ والقيمة الدفترية للاصل بعد تخفيضه بمجمع الاهلاك (5000)- قيمة بالسالب؟

تم إضافة السؤال من قبل مجاهد حسن , محاسب مالي , مؤسسة بيت البندر للمقاولات
تاريخ النشر: 2016/03/26
Kareem Essam
من قبل Kareem Essam , محاسب اول , شركة الانجاز للتجارة والمقاولات

هو فيه حاجه اسمها اصل بالسالب اصلا الاهلاك زايد عن قيمة الاصل يعنى الاصل دفترى ب 300 ومعموله اهلاك ب 350 ازاى مش فاهم ...