كيف التصرف بحكمة و احترافية, مع عميل يعتبر من اهم عملاء البنك و الذي قرر نقل كل حساباته الى بنك منافس لاسباب تحفيزية و ذلك لجعل هذا العميل يعدل عن قراره و يبقى وفي للبنك ؟

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2016/03/20
Diaa Elshaer
من قبل Diaa Elshaer , مندوب فني , أكوا فلو

بص اهم حاجه تشتغل ع الفتره اللي العميل قضاها في البنك ده وازاي البنك وفرله كل سبل الراحه وده ميمنعش ان البنك يحفزه بعرض جديد بشرط ان البنك او المسئول  ميوصلش للعميل الاحتياج الشديد ليه ودي طبعا لازم اللي يعملها يكون بروفشنال (الترغيب والترهيب)

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

توفير مزايا له كجعله بخدمة ال VIP والاتصال المباشر بخدمة العملاء

محاولة البحث مع الادارة في اعطائه نسب اضافية من الفائدة على حسابته لدى البنك

karima hilal
من قبل karima hilal , مبتدئ , صيدلية

يمكنني النقاش معه ليوضحلي سبب نتقاله الئ البنك المنافس ومن تم نحاول ارضاؤه بمزايا أكثر

amr حسنى فتحى سيد
من قبل amr حسنى فتحى سيد , مسئول ائتمان , شركة تنميه للقروض متناهية الصغر

اقناع العميل بان مستوى خدمة البنك افضل من اى بنك اخار وتسهيل الاجرائات له وان البنك يفضل الخدمه المتميزه

drgam محمدالسماني
من قبل drgam محمدالسماني , موظف مبيعات وتسويق , شركة سناءمارت للموادالغذاييه

بنشوف مشكلة العميل شنوالخلتويخلي البنك ودايريمشي بنك ثاني علي هذاالاساس بنعالج للعميل مشكلته بتوفيراميزالخدمات وكل سبل الراحه في التعامل

تحفيزه بمزايا اعلى من مزايا البنك المنافس

Monir Mohamed
من قبل Monir Mohamed , مشرف , شركة فالكون للحراسات

ابدا بمعرفة المشكلة اللتى جعلتة يفكر فى هذا الاحتمال ونبدا بحل هذه المشكلة مع اعطاء العميل الهام بعض من المميزات المتاحة لعملاء البنك المستديمين

Ahmed Mohamed Mahmoud El Sakhawy
من قبل Ahmed Mohamed Mahmoud El Sakhawy , Manager Handover Passive Infrastructure , HOI-MEA

اولا اقوم باستقباله استقبال لائق اتعامل معه كما لو كان البنك ملكا له وابدا اعرف بطريقه غير مباشرة المميزات فى البنك الاخر وابدأ فى عرض نفس المميزات بطريقه اخرى