هل وظيفه الاداري وظيفه ذو اهميه بالنسبه للهيكل الاداري للشركه التي تعمل في مجال التسويق؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Shaarawy , Administrative statistics and data , شركة مصر للبترول
تاريخ النشر: 2016/03/13
Mohamed Attia
من قبل Mohamed Attia , منسق مشروع , الكفاح

اكيد له اهميه كبيره ودور كبير خصوصا لو اشتغل علي رواتب الموظفين علي برنامج سناب

anas kamaly
من قبل anas kamaly , مساعد اول مدير المبيعات والتسويق , فيوتشر دوور

هى ليست هامة لدى الموظف الإدارى اكثر من اهميتها لمدير المبيعات والتسويق