لو بتفكر تفتح شركه لاند سكيب ومقاولات زراعيه اسم الشركه هيكون ايه؟ التصميم الاعلاني هيكون شكله ايه؟ اللوجو الخاص بالشركه هيكون عباره عن ايه؟

تم إضافة السؤال من قبل Doaa Taha Hussein Telb , كيميائية , معمل ساريدار (Saridar lab)
تاريخ النشر: 2016/03/11
younes idriss
من قبل younes idriss , مدير مركز بحوث وتطبيقات الاستشعار عن بعد , الهيئة العامة للاستشعار عن بعد

السؤال بشكله الحلي من الصغب الإجابة عليه

لأنه لكل سوق ولكل نوعية من الزبائن ولكل مجتمع طريقة في التعامل ومنها الأسم واللوجو

ولكن ألهم وجود مختصين مبدعين يستطيعون تلبية الزبائن