ماهو الامر الذي يغير الباسوورد حق الراوتر من نوع سيسكو؟

تم إضافة السؤال من قبل ابراهيم الصغير , IT Support , Ghost Soft
تاريخ النشر: 2013/09/18
Fahad M Al Thobaiti
من قبل Fahad M Al Thobaiti , Free Lancer consultant , Free Lancer

To set or change a password on a line, use the following command in global configuration mode

Router(config)# password "your password"

To set or change a static password that controls access to privileged EXEC (enable) mode, use the following command in global configuration mode

Router(config)# enable password "your password "