اذا كنت مهندس مدير مشروع ومعك مهندس ذو خبرة وشخصية قوية ولكن سيئ الخلق فكيف يتم التعامل معة؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran , مهندس مدنى , مكتب العطيشان الهندسى
تاريخ النشر: 2016/02/12
olfa farhani
من قبل olfa farhani , develeppement des performances , isigk

يجب اعطاىه مسؤولية اكبر ودلك لجعله يحس باهميته في وسط الشركة

Abdul-Rahman Ahmed
من قبل Abdul-Rahman Ahmed , Maintenance Manager , KAWAKIB

الخبرة شئ ممتاز لكن الخلق الطيب مهم لذا افضل طريقة هى الاحترام المتبادل وانك نفسك تكون قدوة وطبيعة الاحتكاك فى العمل حتفرض مواقف عديدة ممكن فى الاول تكون حرجة لكن اسلوبك هو اللى حيحكم تصرفه مرة بعد مرة تمام زى ماتروض فرس هائج يحتاج صبر وهدوء وحكمة لانك هتربيه بهدوءك ومثاليتك وراح بعد فترة يخجل من تصرفاته ودة افضل كثير من المواجهة والتصادم وكونه عنده خبرة يبقى احاول احافظ عليه واصلح سلوكه