السلام عليكم , انا مهندس كهرباء اعمل في مجال المقاولات لكن اشعر انني اعمل كمراقب عمال وبالاخص ان اغلب الاعمال في الشركة هي اعمال مدنية وحفر, وعرض علي العمل في مجال الطاقة الشمسية فايهما افضل مع انني شرحت وضعي في هذه الشركة؟

تم إضافة السؤال من قبل Qais Omari , Project Engineer , Mahir Al-Tite for contracting
تاريخ النشر: 2016/01/31
mohammed laissaoui
من قبل mohammed laissaoui , قابظ , محل تجاري

مجال الطاقة الشمسية لانها طاقة متجددة

hossam dawood
من قبل hossam dawood , Senior electrical engineer , Hassan allam technologies

علي حسب الشركة اللي هتنتقل اليها .. هل هو شغل محترم ولا بلدي

Hassan Saad
من قبل Hassan Saad , Head Technical Electrical Engineer , Beijing Arabic Construction company BEC Arabic

طبعا وبدون تفكير الاول تعرف انت عايز ايه

عايز مادة او بمعنى فلوس

او عايز علم وبعدين تقرر