اذا تم تخييرك او مقايضتك فى عمل اداره المبيعات ما بين زياده المرتب أوالترقيه فماذا سوف تختار ؟

بمعنى آخر اذا قيل لك لو هتترقى هيقل مرتبك ولو فضلت على نفس وظيفتك الحاليه هيزيد راتبك فماذا سيكون الأختيار ؟

تم إضافة السؤال من قبل khalid al-shayeb , broker insurance , broker insurance
تاريخ النشر: 2015/12/21

اكيد انا هقبل الترقية حتى لو قل المرتب مادام ترقيتى انا حاببها

اكيد الترقى ... لأن حتى لو مرتبك قل . فى حاجتين زادوا اول حاجه هى سقف المرتب بمعنى انك لما تستمر فتره ف موقعك الجديد او تثبت كفائه هيكون الحد الاقصى لمرتبك اعلى من الحد الاقصى لو فضلت على نفس الموقع القديم .تانى حاجه هى التقدير المؤسسى اللى هيزيد بالتأكيد لما تترقى لموقع ارقى و دى حاجه مهمه جدا .

Mohamed Saeed
من قبل Mohamed Saeed , سائق خاص , عبيد بلاست

اكيد هافضل على نفس وظيفتي لو متربي هايزيد