ما الفرق بين مواصفات ومزايا المنتج ؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdalla Musa , Sales representative , Equilibrium path for elevators
تاريخ النشر: 2015/12/09
mohamed shaban
من قبل mohamed shaban , Sales Coordinator , AL-Mokhtabar

المواصفات اللى هيا اشياء اساسيه فى المنتج نفسه مثلا لو هنتلكم ان المنتج ده  عربية مثلا

اما هتكلم عن مواصفاتها هقول مثلا طولها عرضها موتور كاتوتش نظام فرامل وهكذا اللى هيا اساسيات

المزايا بقى ان ممكن تكون فى عربيه تانيه بنفس المواصفات بس انت عند ميزة ان عند مراكز صيانه ان عندك ضمان ان خاماتك مثلا المانى وهكذا يعنى نفس المنتج ممكن يبقى موجود بس انت بتتميز بحاجات عن غيرك .