ماهى الصفات التى يجب توفرها فى موظف المبيعات ؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdalla Musa , Sales representative , Equilibrium path for elevators
تاريخ النشر: 2015/12/07
Saad Elsaka
من قبل Saad Elsaka , مدير شئون قانونيه , مؤسسة سداب للتجارة والاستيراد

المعرفة والدراية الكامله لما يتم تسويقة , الثقة بالنفس اللباقة

Aman Ahmad shouk shouk
من قبل Aman Ahmad shouk shouk , بائع , نور ميسان للملابس الجاهزة

الثقه بالنفس يعرف ايش اللي يمشي من البضاعه وايش لا عرض المواصفات للزبون يعرف النواقص ويطلبها قبل تخلص اللي عنده