ازاي أكون محترف في مجال برمجة ماكينات ال CNC بالأخص الفرايز 3-axis؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Hany Ahmed El-ngar , Production Engineer , RuhRPumpen المصرية الألمانية للمضخات
تاريخ النشر: 2015/12/04
احمد فضل
من قبل احمد فضل , مبرمج ماكينات رقميه cnc , galad printing

نوعيات الماكينات تختلف في بعض الاحيان ولكن الاهميه تكمن في نوعيه البرامج المستخدمه وطريقه التعامل مع المنتج المطلوب تصنيعه لان طريقه التنفيذ ثابته مهما اختلف البرنامج او اختلفت الماكينه يجب معرفه نوعيات العدد والبنط التى يجب استخدامها وكيفيه التعامل معها وطريقه التنفيذ بسرعه وكفائه حتى لا تخسر التوقيت او الجوده وحينها لا يهم نوع البرنامج او الماكينه بالمصطلح اهم من الشغل ظبط الشغل

Hamad Balhareth
من قبل Hamad Balhareth , machinist , General Electric

معرفه او دراسه خصائص ال m كود وال g كود