قبل التطرق لخدمة العملاء .. سؤالي هل تختلف مستويات العملاء ؟ كيف تحدد ذلك و ماهي المهارات المستعملة لاقناع كل نوع ؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed magouci , مندوب مبيعات , clup des pins
تاريخ النشر: 2015/12/04

نعم تختلف مستويات العملاء وثقافاتهم ويتم تحديد ذلك من أسألتهم واحتياجاتهم وطريقة كلامهم

ويجب توفير المهارات في التعامل معهم واقناعهم واختيار كلمات مناسبة والصبر والتحمل لإي ردة فعل

والمساعده في انهاء طلباتهم على اكمل وجه .

Samar elmetwally kallel
من قبل Samar elmetwally kallel , Customer service and sales , mobileshop

اكيد طبعا العملاء بيختلفوا بس الطبيعى ان مس احسس اى عميل بداه وابدا اتعامل معاه ع اساس المشاكل الخاصه بيه

وبحدد المستوى ده من ايه اسلوب الكلام وبحاول اقنعه انى ابقى مع العميل لحد ما المشكله تتحل او ع الاقل جزء منها