هل برأيكم الاهم للنجاح في العمل الطموح ام الاستمرارية بالعمل مع العلم انو مرات بيطر انسان انو يختار ما بين طموح او العمل؟

تم إضافة السؤال من قبل mohammad almasry , Personal Assistant Board of Directors' Member , Madar Group Egypt
تاريخ النشر: 2015/11/28
sara lahnine
من قبل sara lahnine , سكرتيره , شركة خاصه

الطموح يعتبر الاهم في نجاح العمل واستمراره

Mahmoud Mohamed
من قبل Mahmoud Mohamed , إدارة نظم ومعلومات , مركز الزيني للترجمة ومعهد بريتاني للغات

الطموح مدى عن مد ى بطور للأعلى وللأحسن انما في بلدي أعتقد هتكون الاستمرارية في العمل علشان اقدر اوصل لطموحي