لدي كمب عمل فيه50 موظف على مدار الساعة ,فكم عدد الطباخين و المساعدين و العمال لذلك؟

السلام عليكم

انا سامر اعمل في شركة للمقاولات ( HR) ,من المزمع بناء كمب عمل في  منطقة بعيدة ل موظف و بالتالي نحتاج الى عمال خدمات و طباخ و الامور اللوجستية الاخرى و لخبرتنا البسيطة في مجال خدمات التنظيف و المطبخ

نطلب مشورتكم و خبراتكم في حساب عدد العمال المطلوب وفق المقاييس و المواصفات الدولية

شكرا لكم

سامر

تم إضافة السؤال من قبل samer Alfarhan
تاريخ النشر: 2015/11/19
ibrahim hassan
من قبل ibrahim hassan , Sous Chef , Genoa

السلام عليكم  انا الشيف ابراهيم ممكن تتصل بيا علشان اعرف التغصيل على الاميل ده