ماهو المنتج الاكثر طلب على الانترنت؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد حشاني , استاد تعليم متوسط لغة فرنسية , وزارة التربية والتعلييم
تاريخ النشر: 2015/11/16
Bassam Ali Mohammed Al-mamari
من قبل Bassam Ali Mohammed Al-mamari , مساعد الرصد والتقييم , برودحي سيستمز

المنتجات الالكترونية "الهواتف الذكية"

Eman Elsawy
من قبل Eman Elsawy

الاجهزه الذكيه وكمان منتجات زي الملابس

Ahmed Said
من قبل Ahmed Said , Senior Full Stack Engineer , Robusta Studio

اعتقد انها على حسب ثقافة كل دولة يعنى مثلا مصر بدأت تتجه للتجارة الإلكترونية فعلا وأكتر حاجة انا شخصيا بشتريها من النت هى الأجهزة الذكية سواء تابلت او موبايل

مثلا فى أمريكا هتجد انهم بيشتروا كل حاجة من الانترنت تقريبا

mohamed elsayed elbadawy elshabrawy
من قبل mohamed elsayed elbadawy elshabrawy , captain order , سياحه

برامج الكمبيوتر التى تلبى احتياجات الاشخاص مختلفى السن