لو معانا شيتين اكسيل فيهم متشابة ازاي نحدد المتشابه من برابدون الدخول عليهم؟ السؤال ده اتسالته في انترفيو محاسب اصول ثابته في اتصالات

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Nabawey Ramdan Hassan Hassan , Bank teller , NBE
تاريخ النشر: 2015/09/24
Ahmed tamam
من قبل Ahmed tamam , مدير مالي و اداري , شركه كايرو كمبيوتر سنتز

من خلال شيت دليل الحسابات ود شيت مهم جدا بناء عليه يتم تحديد جميع الحسابات بجميع الشيتات