انا خريجه تجاره انجليش ... و عاوزه اعرف ينفع اخد كورسات عشان ابقي مهندسه ديكور؟ و لو ينفع ايه الكورسات المطلوبه؟

تم إضافة السؤال من قبل هند هند
تاريخ النشر: 2015/09/18
هانز نوار جرجس
من قبل هانز نوار جرجس , Accountant , AUEED

انا خريج تجارة انجلش وعاوز اشتغل programmer بس مش عارف ابدا ازاي بس هيا دي مصر محدش بيشتغل شغلانتة

Wafa Alahmadi
من قبل Wafa Alahmadi , teacher assistant , Jazan University

انا شفت ناس تاخد دورات في برامج الهندسه والتصميم بالكمبيوتر في معاهد ومراكز معتمده وتشتغل بالشهاده حقتها فقط.

لبرامج الثري دي ماكس والاتوكاد والريفيت ويكون عندك خلفيه عن مبادىء التصميم