عاوز اعرف ازاي أسس نظام محاسبي لشركه صغيره لسه بتبتدي ايه الخطوات اللي المفروض اعملها؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد صلاح امام , محاسب , الشوربجي للتجاره والتوريدات
تاريخ النشر: 2020/05/08
Waleed Soliman
من قبل Waleed Soliman , financial and admin manager , Almana International Group

الاساس هى دراسه الجدوى- لو عندك دراسه حدوى هتعرف ايه المطلوب وايه الحسابات الرئيسيه المطلوبه