أحدى الشركات قامت بشراء خلاط اسفلت فى تاريخ 1 ستيمبر 2014بقيمة 1000.000 ج وفى تاريخ 1 مارس 2015 تم صرف مبلغ 300.000 ج وفى نفس التاريخ تم عمل الخلاط؟

وفى1 نوفمبر2015 تم بيع الخلاط بمبلغ2000.000 ج علما بان نسبة الاهلاك10 % سنويا .

برجاء عمل القيود اليومية للمثال السابق وتوضيح ذلك على القوائم المالية ؟

تم إضافة السؤال من قبل motamed abdelmonsef motamed keshk , مدير مالى , مجموعة جي تي ( للتشيد والبناء - السياحة - الاعلان - التسويق )
تاريخ النشر: 2015/09/17
ahmed mahmoud abd el aal mohamed soliman
من قبل ahmed mahmoud abd el aal mohamed soliman , محاسب عام , شركة يلبن للمقاولات

يا ريت توضح اكتر الشركه دى شركه مقاولات واشترت خلط للاستخدام ولما اشترته دفعت نقدا ولا ازاى  والمبلغ اللى تم صرفه يوم1/3/2015 يخص الخلاط فى شئ ويخصه في ايه

يا ريت توضح اكتر العمليات اللى تمت