ما هي أفضل مراكز تدريبية في مصر لتعلم الأوراكل المحاسبي؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Fathy Sayed Abd El-fadel , chief of accounts , Abo Hetta Company for Auto Trading, import and export, Authorized Distributor (Toyota, Kia, and Mits
تاريخ النشر: 2015/09/15
Abdelmoneim  hatim mustafa awad
من قبل Abdelmoneim hatim mustafa awad , مسؤول عن الصيانه والبرمجه , الادارة العامة للسجل المدني والجوازات

السلام عليكم ورحمة الله اظن يا اخي العزيز في مكان في القاهرة كويس جدا اسمه EMak Academy وهو مركز لدراسة الاوراكل واظن كويسه وده موقعة علي الانترنت بس ياريت لو رحت تبأه تقولنا كويس ولا لا وكمان اسعار الدورات وبالخصوص دورات MIDDLE WARE الموقعhttp://www.emakacademy.com/

Mahmoud Nourelden  Abd-elgayed
من قبل Mahmoud Nourelden Abd-elgayed , محاسب , جامعة أسيوط

اعتقد مركز يات للتدريب ومركز نكست ايضا له ىسمعة طيبة