لو عندك جهاز حاسب عليه باسورد واردت الدخول على الحساب وانت لا تحفظها او لا تعرفها وتريد الدخول . كيف تدخل على هذا الحساب؟

تم إضافة السؤال من قبل Hassan Al-Mubaireck , مسؤول الدعم الفني , مؤسسات سقالة
تاريخ النشر: 2015/09/06
Amal Salah
من قبل Amal Salah , أخصائى حاسبات الكترونية , جامعة المنصورة

1- نزع بطارية الجهاز أو جامبر البور

2- استخدام اسطوانة الهيرنز

3- الخول على safe mode

هانى توفيق
من قبل هانى توفيق , chief accountant , قصر السلطان للاحتفالات

لو اليوزر ده مش ادمنستريتوراو لو عندك يوزر ادمنستريتورعلى نفس الجهاز تقدر تدخل عليه وانت فى وضع الامان   ةتدخل على لوحة التحكم ومنه  الحسابات وتلغى باسورد الحساب اللى انت عايزه

Ahmed Mohamed Gaml Ahmed Mohamed Gamil
من قبل Ahmed Mohamed Gaml Ahmed Mohamed Gamil , فني سلامه وصحة مهنية , كايرو قطن سنتر

من خلال السيف موود اي الدخول من النافذه الاخري

saad alanazi
من قبل saad alanazi , مسؤول قسم الحاسب , التعليم المتطور

الطريقه  الاسهل استخدام اسطوانه  الهيرون ذاتيه  الاقلاع حيث فيها  برامج مدمجه لهذا  الغرض

او استخدام بعض البرامج المتخصصه في هذا  المجال لكن  لابد تكون ذاتيه  الاقلاع

TESTM NOKTI
من قبل TESTM NOKTI , محاسب , شركة خاصة

اولا هل البسورد على البيوس  او  القرص الصلب  ؟

1- اضن هذا يختلف حسب نوع البطاقة الأم وفترة التصنيع . قديم.جديد

القديم  اعادة تثبيت البطارية بعد زمن وجيز .  الجديد اعادة برمجة البيوس او  اعادة ضبطها الى الأفتراضي ..وهذا على سبيل المثال تجده في منتجات شركة ابل .

2-اما على القرص..فهناك عدة طرق  والطريقة العملية هو استخدام  موجة الأومر والتعيل في users pro

Ragab Moh
من قبل Ragab Moh

نزع البطاريه والرامات وتشغيل الحاسب بدون البطاريه والرامات ونزع الكهرباء من الجهاز وتشغيله مره اخرى على وضع safe mode ويتم الغاء الباسوورد

Alaa Ameen Ahmed Alqershi
من قبل Alaa Ameen Ahmed Alqershi , مهندس تركيب وصيانة كايمرات المراقبة , القرشي للكمبيوتر وانظمة المراقبة

اما من الوضع الآمن او من البايوس أو من حلال نزع بطاربة الجهاز ومن ثم نزع بطارية البايوس

Tilbi Med Abdelbasset
من قبل Tilbi Med Abdelbasset , مسير محل تجاري , Europa sport

الضغط على أف8 و الدخول ل اليسف موود

Mohammed Hashim
من قبل Mohammed Hashim , مهندس الصيانة , ابو غريب للمحمول

في حالة نزع البطارية يمك ازالة الباسوورد ولكن الافضل عن طريق وضع safe mode

يمكن با ستخدام اسطوانه هيرنز لو الباسورد ع الويندوز

اما لو الباسورد ع البيوس هنفك الحجر وجامبر البيوز ونركبهم

yousef Albaseer
من قبل yousef Albaseer , Technical support 1 , جامعة الملك سعود للعلوم الصحية

استخدام برامج لكسر الباسبورد

واذا كان مرتبط بـشبكة نستخدم Administrator