ماذا تفعل ان فرغت دواليب السياره فى طريق سريع؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد محمود احمد ابو النور , سائق , الشركه المصريه للمشروعات السياحيه العالميه (امريكانا )
تاريخ النشر: 2015/08/06

اولا تشغيل زر الانتظار ثانيا عدم استخدام المكابح ثالثا التحكم في الدركسون وعدم انحدارها لليمين او الشمال حتي تقف السياره علي تعشسق الغيرات

Ahmed Esmail Hamza Mahfouz
من قبل Ahmed Esmail Hamza Mahfouz , Maintenance supervisor , Saudi Ready-mix Concrete Company (SRMCC)

اهم شئ لا تستخدم الفرامل وحافظ علي مسك الدركسيون بكلتا يديك

لو الجير عادي ابدا بالراحه بعكس الغيارات من السرعات العالية الي السرعات المنخفضة حتي تقف السيارة بأمان

لو السيارة اوتوماتيك اجعل الجير علي وضع N ولا تضغط فرامل وحافظ علي توازن السيارة