دور خدمه العملاء فى بناء الثقه للعميل؟

تم إضافة السؤال من قبل Sayed Nser , فنى صيانه ومشرف مبيعات وتسويق , فرى كومب
تاريخ النشر: 2015/07/14
Kamal Abdul Hakiem Abdul Aziz Mohamed
من قبل Kamal Abdul Hakiem Abdul Aziz Mohamed , مدير عام , مؤسسه عالم الاجهزه والتجهيز

بسم الله الرحمن الرحيم

دور خدمه العملاء فى بناء ثقه العميل كدور الحديد فى بناء المباني هو الاهم وتدريب موظفي خدمه العملاء او تعيين كوادر مؤهله يجب ان يكون من اولويات الاداره

دور خدمة العملاء انها خدمة ما بعد البيع بمعنى ان العميل ممكن يكون اشترى المنتج او الخدمة منك بس الاهم من انه اشتراه ان يكون عميلك يعنى مش مرة وتنتهى عند كدة ودة دورنا كخدمة عملاء انك ازاى تتعامل مع العميل مش انه مجرد فرد اشترى وبس لاء اتعامل معاه انه عميل فلازم اكون معاه فى اى مشكله او استفسار واساعده على الل والاهم من الحل انه يحس ان ممثل خدمة العملاء فعلا بيقدره كعميل للشركة وانه يهمه رضاؤه واستمراره معانا لان خدمة العملاء ممكن تكون وسيله تسويق لان لو العميل راضى عن الخدمة فبالتالى اى زميل او سديق هيساله عن منتج او خدمة احنا بنقدمها اكيد هيوجهه لين .. ودايما ال بيميز شركة عن شركة مهما كان حجم ال بتقدمه هو خدمةالعملاء