ماهي الطريقه لجذب العملاء وكيف تستطيع اقناعهم بالسلعة المراد بيعها؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Dhaifallah Mohamed suraidan سريدان , مدير لمكتب سفريات وسياحة , شركة الخليج التقنية
تاريخ النشر: 2015/06/26
ahmed sami gowayed
من قبل ahmed sami gowayed , Digital Marketing Specialist , Ierek (International Experts for Research Enrichment and Knowledge Exchange.)

عن طريق قناعتك الشخصية بقيمة المنتج او الخدمة اللى بتقوم بتقديمها وثقتك فى نفسك وعدم خوفك من الاخرين