لماذا طفايه الحريق ثانى اكسيد الكربون الماده من الداخل سائله وعند خروجها فى الخارج تكون بودره ؟

تم إضافة السؤال من قبل حسن محمد ابراهيم احمد , مشرف امن , فندق تايتانيك بيتش- الياسمين بالاس
تاريخ النشر: 2015/06/02
magdy abd al nour
من قبل magdy abd al nour , HVAC Site manger , First United Co.

الي بتخرج بودرخ اسمها طفاية المسحوق  الكميائي.....ام طفاية اكسيد الكربون عباره عن سائل  مضغوط يخرج غاز